zaterdag 9 maart 2013

Selfmade maskers

Hey guys, 
I'm sooo sorry, lang niet gepost. Dat komt doordat ik het heel druk had met school en omdat ik beauty een lastig onderwerp vind tbh. Maar ondanks dat het een lastig onderwerp is heb ik  toch wat voor jullie uitgezocht. Eigenlijk houdt ieder meisje wel van maskertjes. Een nadeel is alleen dat de echt fijne, niet chemische maskertjes allemaal zo duur zijn. Een makkelijke oplossing daarvoor is dat je ze gewoon zelf maakt!

1. Honing-Yoghurt masker. 
Het honing-yoghurt masker is het makkelijkst om te maken. Je doet namelijk gewoon een theelepel vloeibare honing bij een theelepel yoghurt. Heb je niet vloeibare honing, warm hem dan eventjes op in de magnetron tot hij wel vloeibaar is. Met deze hoeveelheid zou je genoeg moeten hebben, maar voor de zoetekauwen onder ons zou ik wat extra maken. Want het smaakt ook nog eens heel lekker. Het masker maakt je huid heel erg zacht.

2. Avocado masker
De gene onder ons met een droge huid kunnen het beste een avocado masker maken. Pureer een halve avocado en mix die met 3 eetlepels vloeibare honing. Goed mixen en smeren maar! Houdt het masker ongeveer 10 minuten op je gezicht en spoel het er dan af met een koud washandje.





3. Bananen masker
 
De meeste mensen vinden rijpe, bruine bananen niet lekker om te eten, maar ze kunnen nog heel goed gebruikt worden als een vochtinbrengend gezichtsmasker! Het enige wat je nodig hebt is dus een halve rijpe banaan, een theelepel honing en een paar druppels limoensap. Prak de banaan en meng dit met de honing en het limoensap. Daarna kun je het masker op je gezicht smeren en na 15 minuten eraf wassen met lauw water.



xoxo,

Nienke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten