zaterdag 16 maart 2013

Celebrity news

Wat hebben onze sterren deze week gedaan? Wat droegen ze? En aan wie hebben ze hun kostbare vrije tijd besteed? Het is tijd voor weer wat roddels van de afgelopen week. Pak er maar een kopje thee bij!

Selena Gomez en haar vriendinnen postten deze week een dansvideo. In het liedje zingen ze 'your boyfriend is a douchebag' en doen alsof ze roken bij het stukje met 'stop defending him.' Later tweette één van haar vriendinnen (rechtsvoor): 'Het dansen was heel leuk. Vooral omdat we het liedje aan iemand hebben opgedragen.' Wat denken jullie, zou dit over Selena's ex-boyfriend Justin gaan? Zo ja, als Justin een douchebag is, dan wil ik ook een vriendje die een douchebag is. -.-



Ashley Tisdale maakt in haar drukke schema tijd voor een bekertje starbucks. Ze is heel simpel, maar toch fashionable gekleed. Witte broek, bruine riem, aan de bovenkant is ze helemaal grijs, haar in een knot, zonnebril op en sportschoenen aan. Het is niet een outfit die ik zelf aan zou doen, maar het kan er mee door. Wat denken jullie?





'Springbreakers' actrices Vanessa Hudgens en Ashley Benson brengen ook buiten de set veel tijd met elkaar om. Op dit moment reizen ze door heel Europa om hun film te promoten. Deze foto is al iets ouder, want inmiddels is Vanessa weer happy brunette.












Volgens Disneydreaming.com zou Miley Cyrus gespot zijn met een vriend van haar verloofde Liam. Dat zou ze doen om hem jaloers te maken. Liam en Miley hebben even een korte 'break' maar zijn nog wel bij elkaar. Wel heeft Miley haar ring afgedaan.. Hmm, wat denken jullie? Zouden ze gaan trouwen of is deze relatie binnenkort al voorbij?
Ze ziet er trouwens wel heel leuk en stoer uit :D











Geen opmerkingen:

Een reactie posten